Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

3FM Serious Request: Mercy bevallen van een dochter

Eind 2012 heeft IVT kraamzorg samen met vele anderen geld ingezameld voor Serious Request. Centraal stond dat jaar het terugdringen van babysterfte. Boegbeeld van de actie, Mercy, is inmiddels bevallen van een gezonde dochter! Mede dankzij de vele bijdragen kan het Rode Kruis zwangere vrouwen zoals Mercy bijstaan. Lees onderstaand bericht van 3FM Serious Request.

——————————————————————————————-

Mooi nieuws uit Malawi: Mercy is bevallen van een dochter. En dat is heel fijn want driemaal eerder ging het mis. Ze wordt nu goed begeleid door het Rode Kruis – dankzij alle donaties via 3FM Serious Request 2012.

Mercy en haar man Joshua hadden het zwaar te verduren. Ze wilden zo graag een kind, maar driemaal ging het mis. De eerste baby ging vlak na de geboorte dood door malaria. Het tweede en derde kind verloren ze door een miskraam.

Maar… de vierde maal is het goed gegaan. Mercy heeft een gezonde dochter gebaard. Ze heet Monica en ze groeit goed! Regelmatig controleert een vrijwilliger van het Rode Kruis de gezondheid van moeder en kind. Mercy en haar man Joshua zijn dolgelukkig met hun dochter. Mede dankzij jullie bijdrage kan het Rode Kruis vrouwen zoals Mercy bijstaan.

Video: Erics verhaal over Mercy en Joshua

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg