Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Aanstelling mevrouw Marjolein Jaquet als nieuwe bestuurder IVT

Mevrouw Marjolein Jaquet is per 15 augustus 2018 benoemd tot nieuwe bestuurder van de stichtingen IVT Zorg, IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Marjolein Jaquet heeft jarenlange ervaring in de zorgsector. In het verleden heeft Marjolein Jaquet onder meer gewerkt bij Stichting Humanitas Rotterdam als gebiedsdirecteur.

De raad van toezicht heeft in Marjolein Jaquet de juiste persoon gevonden om de ingezette koers verder te vervolgen en vorm te geven. Marjolein Jaquet volgt hiermee Gerben Welling op, die sinds april 2018 als interim bestuurder aan IVT verbonden is. Om een goede overdracht in het bestuur te waarborgen, zal Gerben Welling tot 31 augustus 2018 aan IVT verbonden blijven. IVT is Gerben Welling zeer erkentelijk voor de tijdelijke invulling van de bestuurdersfunctie.

“IVT is een organisatie met een groot hart voor de zorg, zowel voor cliënten als voor medewerkers. En dat sluit aan bij mijn persoonlijke drijfveren, want ook voor mij staat de zorg voor cliënten en de relatie met medewerkers voorop. Ik verheug me er op om samen met de medewerkers te werken aan excellente zorg voor onze cliënten”, aldus Marjolein Jaquet.

“Wij zijn ervan overtuigd dat we met de benoeming van Marjolein Jaquet als bestuurder de ingezette koers kunnen voortzetten en de ambities van IVT kunnen realiseren”, aldus dhr. drs. Hans Cosijnse, voorzitter van de raad van toezicht. De raad van toezicht wenst Marjolein Jaquet een inspirerende tijd toe bij IVT.

Organisatie  
IVT is een professionele en gecertificeerde zorgorganisatie met een veelzijdig thuiszorgaanbod in de regio’s ’s-Hertogenbosch, Vught, Heusden en St. Michielsgestel. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Door inzet van vakkundige medewerkers is IVT in staat hoogwaardige zorg met een persoonlijke benadering te bieden.

Naast thuiszorg biedt IVT ook hoogwaardige kraamzorg en is IVT op dit moment één van de belangrijkste marktleiders in de regio ’s-Hertogenbosch, Oss, Gemert, St. Michielsgestel en omstreken. Door een persoonlijke en professionele benadering, de inzet van één kraamverzorgende per gezin en de inzet van een kraamzorgconsulente die wensen aan huis komt bespreken, is IVT kraamzorg in staat vakkundige en persoonlijke kraamzorg te leveren.

Maatschappelijk belang
IVT Zorg heeft een maatschappelijke doelstelling en past de Zorgbrede Governancecode toe, zoals deze door de betrokken brancheorganisaties is vastgesteld. Dit betekent dat IVT de regels rondom goed bestuur toepast en op transparante wijze verantwoording aflegt aan de samenleving. Vanuit dit perspectief heeft IVT gezocht naar een nieuwe, veelzijdige bestuurder die vanuit de eigen ervaring het primaire proces van een kleinere zorgorganisatie begrijpt en in staat is zowel intern medewerkers te enthousiasmeren en te motiveren als extern de belangen van IVT Zorg te behartigen en actief deel te nemen in samenwerkingsverbanden.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg