Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Babybeurs geslaagd

De tweede babybeurs in Zaltbommel trok afgelopen zaterdag 19 mei aanstaande ouders en gezinnen uit de regio Bommelerwaard. Bezoekers troffen een bont en fleurig geheel van leuke en informatieve kraampjes en stands aan. Ook IVT kraamzorg was aanwezig met veel informatie, persoonlijk advies, producten uit het servicepunt en leuke acties.

Persoonlijke zorg

IVT kraamzorg biedt zorg die zoveel mogelijk is afgestemd op de persoonlijke behoefte, wensen en leefsituatie van het kraamgezin. Continue wordt aandacht besteed aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg, zodat iedereen zorg op maat aangeboden kan worden. Niet voor niets stond dan ook de vraag ‘Wat is uw kraamzorg op maat?’ centraal tijdens de beurs.

Mijn kraamzorg op maat

Veel bezoekers hebben hun originele, praktische of leuke ideeën over kraamzorg achtergelaten in de stand van IVT kraamzorg. De vraag ‘mijn kraamzorg op maat is…’ werd veelal beantwoord in termen van::

  • Verwend worden.
  • Advies, informatie en zorg op maat, afhankelijk van de behoefte van het kraamgezin.
  • Lekker jezelf kunnen blijven!

Veel van bovenstaande ideeën worden al door de kraamverzorgenden van IVT in de praktijk gebracht. Zij verwennen het kraamgezin bijvoorbeeld met een lekker fruithapje, maar nemen ook de zorg uit handen van het huishouden en hebben aandacht voor eventuele andere kinderen in het gezin. Het doen van een kleine boodschap of de kinderen ophalen uit school, is meestal geen probleem. Daarnaast wordt de kraamzorg op diverse momenten afgestemd op de wensen en behoeften van het kraamgezin, bijvoorbeeld gedurende het intakegesprek voorafgaand aan de kraamperiode en meerdere malen tijdens de kraamtijd.

De leuke attentie gaat naar…

de bezoeker met het originele en praktische idee om beeldverhalen te ontwikkelen waarin belangrijke informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de verzorging van moeder en kind en het geven van borstvoeding wordt verteld. IVT kraamzorg neemt dit idee mee in toekomstige ontwikkelingen binnen de zorg- en dienstverlening. Deze bezoeker krijgt een zomers badboekje toegestuurd!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg