Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Binnenkort online ‘Advies Borstvoeding’

Aan de vooravond van de Wereld Borstvoeding Week in Nederland (1 t/m 7 oktober 2012) lanceert IVT kraamzorg haar nieuwe website ‘Advies Borstvoeding’. Vanaf medio september 2012 vinden (aanstaande) ouders op dit online platform voor borstvoeding antwoord op vragen, uitgebreide informatie en adviezen. Tevens kunnen zij zich online opgeven voor één van de borstvoedingscursussen of contact opnemen met de eigen lactatiekundige van IVT kraamzorg.

Eén van de speerpunten van IVT kraamzorg is het stimuleren van borstvoeding op verantwoorde wijze. De kraamzorgorganisatie zet zich dan ook volop in om het belang van het geven van borstvoeding onder de aandacht te brengen. Binnenkort dus óók via een website specifiek gericht op het geven van borstvoeding.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg