Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Borstvoeding is een goede start
Inschrijven doe je hier

Hulpmiddelen borstvoeding

Hulpmiddel borstvoeding nodig?

Heb jij tijdelijke ondersteuning nodig bij het geven van borstvoeding? Of ben jij  op zoek naar een borstkolf tijdens de kraamperiode of daarna? IVT kraamzorg heeft speciaal voor haar cliënten servicepunten voor de uitleen van hulpmiddelen. Hier vind je onder andere diverse hulpmiddelen en artikelen op het gebied van borstvoeding. IVT kraamzorg is een verkooppunt van zowel ArdoMedela en Ameda producten.

Het Servicepunt, een pluspunt van IVT kraamzorg!

Verhuur borstkolven

Als jij tijdens de kraamperiode een borstkolf nodig hebt,  kan je deze bij het servicepunt van IVT kraamzorg huren. Diverse enkele en dubbele (elektrische) borstkolven zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Wij adviseren jou hier graag over.

Wil jij een borstkolf huren? Klik op één van de onderstaande borstkolven voor meer informatie over de borstkolf, het gebruik en de kosten (je betaalt géén borg).

 

Verkoop borstkolven

Wil jij ook na de kraamperiode gebruik maken van een borstkolf? Het servicepunt biedt diverse enkele of dubbele en handmatige of elektrische borstkolven aan. Het assortiment kan je vinden in de flyer Hulpmiddelen Borstvoeding (hieronder).

Overige borstvoedingshulpmiddelen

Daarnaast zijn ook andere hulpmiddelen borstvoeding uit voorraad leverbaar zoals borstvoedingskussens, Lillypadz, tepelhoedjes, borstvoedingshulpset, tepelzalf, fingerfeeder etc. Bekijk het volledige assortiment in de flyer Hulpmiddelen borstvoeding.

Openingstijden Servicepunt

IVT kraamzorg heeft Servicepunten op verschillende locaties in het werkgebied. Voor de actuele openingstijden en adresgegevens kijk je hier.

 

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg