Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Cursus Fit Mama komt terug!

Vanaf  2 februari 2012 kunnen zwangere vrouwen weer op een eigentijdse manier werken aan hun nieuwe lichaam. Wekelijks op donderdagavond  (19.30-20.30 uur) worden op swingende muziek verschillende oefeningen gedaan die een mix vormen van bodypump, low-impact cario, zumba en pilates.

De insteek van de cursus Fit Mama is dat het een doorlopende cursus is. Dit betekent dat Fit Mama zich zowel richt op de zwangere als de net bevallen vrouwen. In tegenstelling tot de sportschool, wordt tijdens de cursus Fit Mama professionele begeleiding geboden, gespecialiseerd op beide doelgroepen. Voor pas bevallen vrouwen start medio 2012 de cursus Fit Mama.

De cursus Fit Mama werkt met een strippenkaart van vijf lessen (te verdelen over zes weken) of tien lessen (te verdelen over twaalf weken). Meer informatie over de cursus Fit Mama of aanmelden, vindt u op de website.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg