Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Baby Faber

”21 februari is ons derde kindje Faber geboren. Bij de geboorte van ons tweede kindje Sepp hadden we Monique als kraamverzorgster en we hoopten dat ze deze keer ook bij ons zou kunnen kramen. En ja gelukt! Bij de geboorte van Sepp was Monique er bij de bevalling helaas niet bij, deze keer gelukkig wel! Wat was ik blij om in het ziekenhuis een bekend gezicht binnen te zien komen. Meteen vertrouwd. En ze kon meteen aan de bak, want 45 minuten na haar binnenkomst werd mooie kleine Faber geboren. In de kraamweek heeft Monique ons allemaal verwend. Met heerlijke ontbijtjes en lunches, rust en gezelligheid. Ze zorgde geweldig voor onze andere 2 kindjes, iets wat ik het belangrijkste vond, lette goed op mij en Faber en was er voor ons voor een goed gesprek, een lach en een traan. Wat gingen die 8 heerlijke dagen snel voorbij! Op de laatste dag zou Monique wat later beginnen omdat het de laatste uurtjes waren. Maar omdat onze dochter die nacht een paar keer had overgegeven, was ze er meteen ’s ochtends om ons nog even te helpen met een zieke dochter en de laatste was beddengoed. Wat waren we daar blij mee na een brakke nacht en wat fijn dat Monique er voor ons was! We vonden het allemaal jammer dat ze weer wegging, er had zo een weekje extra bij gemogen. Onze goede start als gezin van vijf hebben we volledig aan Monique te danken!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg