Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Baby Ren

“Bij deze wil ik graag onze ervaring delen die wij hadden met onze kraamverzorgende Patrizia Andrean. Dankzij Patrizia hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Vanaf het begin was er een goede klik. Patrizia heeft veel kennis maar deelt dit zonder belerend of betweterig over te komen. Ze gaf ons alle ruimte om zelf te ontdekken en stuurde ons bij met goede tips en adviezen. Met haar warme persoonlijkheid stelde ze mij als nieuwe moeder gerust en gaf ze veel liefde aan onze baby Ren. Wij zijn heel erg blij dat we Patrizia hebben leren kennen en gunnen iedereen zo’n fijne kraamhulp. Bedankt Patrizia en IVT voor de goede zorgen! Liefs, Simone, Tommy en Ren”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg