Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Brigitte

“Kraamverzorgster Patrizia is op 4 november aanwezig geweest tijdens mijn bevalling. Vanaf het moment dat thuis de eerste signalen van de bevalling zich aandienden tot de bevalling heb ik mijn ogen zo goed als dicht gehad. Dit maakte dat ik Patrizia, die bij binnenkomst in het ziekenhuis al aanwezig was, een heel erg kort ogenblik gezien heb. Ondanks dit (vink ik zelf bijzonder) voelde het erg vertrouwd aan en heb ik veel steun ervaren aan haar aanwezigheid. Op het moment dat Patrizia in de avond naar huis ging, vroegen wij haar of zij ook onze kraamhulp zou worden. Zij gaf aan dat niet te kunnen garanderen. We hebben de wens uitgesproken naar haar dat we dat wel heel fijn zouden vinden. Toen we de volgende ochtend IVT belden en haar naam hoorden, waren we beiden erg verrast en gerustgesteld. Men vroeg of we akkoord waren als er een ‘leerling’ mee zou komen. Het antwoord zie je op de foto terug. Als IVT niet gezegd had dat Kelly een leerling was dan hadden we dit overigens niet geweten! Ze is de 10e dag dan ook alleen gekomen! We hebben door dit duo echt een super (!) gezellige en leerzame kraamweek gehad. Beiden hartverwarmende mensen, het was erg jammer toen ze weer weg gingen. Ik zou beiden dan ook als kraamhulp aanraden aan mensen in mijn omgeving!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg