Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Charlotte, Nicole, Deyan en Nova

”De kraamweek is voorbij en dat vinden we maar wat jammer. Heerlijk om weer in ons ritme te zitten maar wat gaan we Amy missen. Amy heeft er voor gezorgd dat we optimaal hebben kunnen genieten van onze kraamweek. Ze is enorm kundig. Ze heeft veel kennis, maar is daarnaast ook een heel prettig persoon in de omgang en ze was daardoor al snel onderdeel van ons gezin. Ze is betrokken, toegankelijk, een harde werker en bezit de vaardigheden en kennis om je verder op weg te helpen. Ook zorgde ze ervoor dat onze zoon de aandacht kreeg die hij verdiende. Ze toverde zelfs een hele knutseldoos tevoorschijn. Fantastisch! Amy ontzettend bedankt voor je goede zorgen. We gaan je missen! Lieve groetjes Charlotte, Nicole, Deyan en Nova.”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg