Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

dochter Mikki

“En toen waren we opeens een gezin! Op 12 juni is onze dochter Mikki geboren. De eerste kennismaking met kraamhulp Patrizia was in het ziekenhuis in Den Bosch, waar zij de verloskundige maar ook ons bijstond tijdens de bevalling. Na de bevalling ging Patrizia direct met ons mee naar huis en niet veel later sloot ook ‘leerling’ Corina aan. Dubbel geluk voor ons! Spannend, nieuw en anders, woorden die onze kraamweek het beste omschrijven. Wat waren wij dan ook blij met ‘onze’ kraamhulpen Patrizia en Corina. Lief, behulpzaam, vrolijk en vooral steunend in alle opzichten. Niets was onbespreekbaar, niets was te gek. Ze hebben ons zoveel goede tips gegeven en zo’n positieve en fijne sfeer in huis gebracht. Wat vonden wij het jammer dat ze niet langer konden blijven en de kraamweek er echt op zat. Patrizia en Corina, wat hebben we jullie gemist de eerste dagen alleen, maar wat hebben we dankzij jullie een fantastische eerste week samen gehad. Bij de volgende willen we heel graag weer een van jullie erbij! Heel veel dank en een dikke knuffel van Harm, Ingrid en Mikki”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg