Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Erik, Joyce, Ninthe en Milou

”Net als bij onze eerste dochter, kozen we nu ook voor IVT. Op 12 februari is onze 2e dochter Milou geboren. De bevalling in het JBZ ging erg snel. De verloskundige had met spoed IVT gebeld om iemand te sturen, maar 5 min daarna was ze al geboren. Amper een half uurtje later kwam Patrizia al de kraamkamer binnen lopen. Er was meteen een goede klik en voelde heel relaxed en vertrouwd. Ze heeft ons de dagen daarna geweldig verzorgd, ondersteund en begeleid. Als wij onzeker waren of we het allemaal wel goed deden met de oudste, dan nam ze de tijd om erover te praten. Wij konden ons hart luchten, wat erg fijn was. Wat wij erg gewaardeerd hebben, is dat ze er voor ons hele gezin was. Ze betrok onze dochter Ninthe ook veel bij de verzorging van de baby. Met trots kreeg zij op de laatste kraamdag nog een Grote zus diploma van Patrizia! Wij hebben echt een fijne en leuke kraamweek gehad. Hierdoor verliep mijn herstel ook voorspoedig. Patrizia, nogmaals bedankt, je bent een topper!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg