Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Familie Kuijpers-Kremers

“Na de bevalling stond onze kraamverzorgster direct klaar om de verloskundige te ondersteunen tijdens haar werkzaamheden waarbij je als kersverse moeder meteen ontzorgd wordt en weet dat de kleine in goede handen is. Tijdens de kraamweek moet je volledig kunnen genieten van je baby waarbij alle (huishoudelijke) werkzaamheden uit handen worden genomen. Wij hadden een hele goede klik met Aleida, onze kraamverzorgster. Zij heeft veel kennis / ervaring en passie voor het vak! Deze passie brengt ze over naar haar (tevens gepassioneerde) leerling Isa, waardoor wij heel veel geleerd hebben. Door de corona-situatie hebben wij ook op afstand contact met elkaar gehad via beeldbellen. Dit is een fijne manier om de laatste updates te delen. Ook dit voelde vertrouwd en is voor iedereen gebruiksvriendelijk. Kortom, wij zijn IVT kraamzorg erg dankbaar en kijken er zeer positief en enthousiast op terug!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg