Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Familie Van den Heuvel

”Op 11 juni zijn wij trotse ouders geworden van onze prachtige zoon Dex. Ongeveer een uurtje nadat we thuis waren gekomen uit het ziekenhuis stond onze kraamverzorgster voor de aankomende week voor de deur! Haar naam… Annelie! Een hele leuke spontane jonge meid. Wij voelden meteen een klik met haar. Wat hebben wij in de week dat ze er was veel van haar geleerd! Want ondanks dat ze vrij jong is (ik had ook aangegeven een jongere kraamverzorgster te willen), is ze erg kundig en ontzettend goed in de omgang met kraamvrouw en baby. Wij hadden echt het gevoel met elke vraag bij haar terecht te kunnen. Ook onze kleine man was dol op haar, dat kon je gewoon merken! En ook onze trouwe viervoeter Tara was dol op haar!

Lieve Annelie, hartstikke bedankt voor de ontzettend fijne en gezellige kraamweek! We waren ontzettend blij met jou als kraamverzorgster en mocht er een 2e kindje komen, dan willen wij jou zeker te weten weer als kraamverzorgster! Bedankt voor alles!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg