Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Familie Van Hoeij

“Vorige week hebben wij kraamverzorgster Patrizia en stagiaire Kelly, na een paar dagen ziekenhuis, hier in huis mogen ontvangen. Wat hebben we genoten van onze kraamweek dankzij de goede zorgen en gezelligheid van deze twee dames. Niet alleen waren ze super lief voor onze Dylan, ze zorgden ook super voor mij en mijn man. Een ontbijtje op bed, gezellige ‘hello baby’ prikkertjes in vers gemaakte fruithapjes, sapjes in wijnglazen, het waren die kleine dingetjes die het extra bijzonder maakten. Omdat ik na mijn keizersnee zelf nog niet zoveel kon, hebben ze Marijn hartstikke goed op weg geholpen en met ons meegedacht over hoe ik toch bij de verzorging kon zijn en later in de week met hulp lekker zelf doen. Lieve dames, onwijs bedankt voor alles!! Groetjes en een hele dikke knuffel van Dylan.”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg