Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Hanny bedankt!

“Afgelopen 3 juni is onze tweede zoon Stijn thuis geboren. Nadat onze eerste zoon te vroeg werd geboren, keek ik er zo naar uit om bij de tweede langer zwanger te zijn, thuis te bevallen en een normale kraamweek te krijgen. Al mijn wensen zijn uitgekomen en wil graag onze kraamverzorgster Hanny even extra in het zonnetje zetten. Zij heeft voor mij de kraamweek echt tot een feestje gemaakt. Een geweldige vrouw met liefde voor haar werk. Adviezen die ze gaf hebben we aangenomen en ze heeft ervoor gezorgd dat de angsten die ik had vanwege onze oudste zoon verdwenen als sneeuw voor de zon. Onze andere zoon was ook helemaal dol op haar, wij hebben echt genoten van de tijd dat ze bij ons was! Zo blij dat ik deze zwangerschap voor IVT heb gekozen, zo blij met Hanny. 1000x dankjewel! Liefs van Floor, Tom, Daan & Stijn”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg