Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Inge, Bart en Sem

”Graag deel ik met meerdere mensen onze ervaring rondom onze kraamweek met onze kraamhulp Patrizia. Zeker omdat onze situatie niet standaard is. Op vrijdag 15 juni beginnen de weeën. Uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis omdat het hartje niet meer te horen is. Aangekomen in JBZ krijgen we de bevestiging dat ons kind overleden is. Een dag later, 16 juni om 03.07 uur, ben ik bevallen van een stil geboren zoon, Sem. Zaterdagavond mogen we met onze zoon naar huis. Enkele uren nadat we thuis waren kwam onze kraamhulp Patrizia. Het was zeer spannend voor ons wie IVT zou sturen in deze ongewone situatie. Patrizia voelde ons gelijk aan. Ze vroeg hoe de bevalling verlopen was. Hoe we ons voelden. Tijdens onze kraamweek hebben we heel veel aan Patrizia gehad. Normaal heb je de zorg voor vrouw en kind. Nu was dit alleen voor de vrouw. De gehele week heeft ze ons goed bijgestaan. Of het nu een luisterend oor was, een fruitje voor ons klaarmaken, ontbijtje, etc. Het werd allemaal met veel liefde gedaan. Het luisterend oor was voor ons tijdens het rouwproces erg fijn. Ze werd in deze week ook echt opgenomen in onze familie. Tijdens gesprekken met de uitvaart luisterde ze mee en noteerde ze dingen. Ze kwam met ideeën. Erg fijn, iemand die meeluistert en meedenkt. Zo ging de week voorbij met veel bezoek en emoties. Patrizia is ook meerdere keren naar onze Sem gaan kijken met ons. Uiteindelijk hadden we de crematie. Hier is Patrizia ook bij geweest. Zaterdag was de laatste dag voor ons met Patrizia. We hebben alles nog eens goed door besproken van de gehele week. Ook voor haar was dit de 1e keer dat ze in zo’n situatie terecht kwam. We hebben echt een topper aan Patrizia gehad. Een erg lieve en ervaren kraamhulp!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg