Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Lex, Anouk en Walter

”Op 4 november om 7:24u is onze zoon Lex geboren! Precies één week na de uitgerekende datum. Verloskundige Marieke (van Nova) en kraamverzorgster Jacqueline (van IVT kraamzorg) hebben samen geholpen bij de geboorte! Jacqueline heeft zelfs de navelstreng mogen doorknippen, dat vond papa zelf iets te spannend. Omdat alles goed ging met Lex mochten we al snel weer naar huis. Thuis heeft Jacqueline ons wat fijne tips gegeven voor de eerste nacht, ons geholpen met verschonen en beschuit met muisjes maken voor de opa’s en oma’s van Lex! In de week dat Jacqueline bij ons in huis is geweest hebben we heel veel van haar geleerd, zoals bijvoorbeeld hoe we Lex kunnen wassen en hoe om te gaan met de borstvoeding en verdere verzorging. Daarnaast heeft ze ook fijn geholpen in het huishouden, door alle hectiek kwamen papa en mama daar niet aan toe (was wel even wennen voor papa). Natuurlijk hebben we ook veel gezellig gekletst met elkaar. Lex is een relaxed en tevreden jochie, hij doet het super! Met de tips van Jacqueline hebben we ook na de eerste week Lex goed kunnen verwennen en verzorgen zonder meteen in de stress te schieten! – Trotse ouders Anouk en Walter.”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg