Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Mell, Roy en de kids

“Op 21 september is onze zoon Jordan om 05:04 geboren. Na een super fijne zwangerschap en een ongelofelijke snelle bevalling van 1,5 uur, konden we gaan genieten van ons 3e kindje. Toen we diezelfde ochtend kennis mochten maken met kraamverzorgster Nienke, voelde het meteen vertrouwd. Ze heeft heel goed voor mij, Jordan, de andere kids en het huishouden gezorgd. Ze heeft mij de mogelijkheid gegeven om veel uurtjes huid-op-huid contact te hebben met onze kleinste telg. Gelukkig waren mijn vriend en de kids ook super blij met Nienke. Het is toch je huis dat je openstelt voor een vreemde en dus heel belangrijk dat er dan een goede klik is. Het was een hele fijne week die ik niet anders mee had willen maken. Dus zeer zeker een aanrader! Wij hebben nu 3 keer gebruik mogen maken van jullie diensten. Top!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg