Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Modern family

“Op 21 oktober om 9.11 uur is onze zoon Lias geboren. In de vroege ochtend maakten we kennis met kraamverzorgster Patrizia, die aanwezig was bij onze bevalling. Patrizia kwam in een echte ‘modern family’ terecht met een kersverse moeder, een ervaren moeder die beide borstvoeding gingen geven, opa’s en oma’s, twee poedersuikerpapa’s (zoals ze zichzelf noemden) en hun bonussen. Wat zijn we dankbaar voor deze onvergetelijke eerste week. Patrizia voelde vanaf het begin heel natuurlijk aan, wist balans te brengen, luisterde echt en gaf waardevol advies. Een fijner begin voor een leven met ons mooie mannetje konden we niet hebben. Dank je wel voor alles! Liefs uit Ravenstein!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg