Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Sanne, Dirk, Lennox, Vigo en Lewis

”Ook ik wil graag onze super ervaring met jullie kraamzorg delen. Wij hebben namelijk 3 keer dezelfde kraamhulp gehad, waar we super blij mee waren. Februari 2014: onze eerste zoon Lennox wordt geboren. Eenmaal thuis krijgen we de hulp van Kim. We hebben een goede klik met Kim, ze zorgt goed voor ons drietjes en tijdens de laatste dag grappen we dat het leuk zou zijn als ze voor een eventuele tweede keer terug zou komen. Januari 2016: onze tweede zoon Vigo wordt geboren, zowel Kim als wij hebben onze voorkeuren bij IVT aangegeven, en ook deze keer stond Kim vrij snel voor de deur na onze thuiskomst. Dit keer ook weer goed geholpen, ook de zorg voor Lennox werd meegenomen. ”Nou Kim, als er een derde mag komen, dan willen we jou heel graag weer als kraamhulp!” zeiden we deze keer. November 2018: onze derde zoon Lewis wordt na een hele snelle en voorspoedige thuisbevalling geboren. Helaas kon Kim ’s nachts niet bij de geboorte zijn, maar de volgende ochtend mochten we haar voor de derde keer verwelkomen in ons huis. We waren weer goed geholpen en verzorgd en Kim wist precies waar ik wel of geen behoefte aan had, zo fijn! Ook de twee oudste waren blij met Kim (en Saskia!) en dat maakte het voor ons een perfecte afsluiting van de kraamperiode. Groetjes, Sanne, Dirk, Lennox, Vigo en Lewis.”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg