Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Stéphanie

“Deze week heb ik mijn laatste kraamdag gehad met kraamverzorgster Nicole. We hebben een super fijne kraamtijd gehad. Nicole geeft complimenten, goede hulp en tips. Ze biedt een luisterende oor aan. Ze heeft ons super geholpen bij hoe wij met ons pasgeboren dochtertje (geboren op 12 augustus 2019) en ons zoontje van 4 jaar moeten omgaan en hoe we hen evenveel aandacht kunnen geven. Dit gaat nu erg goed). Wij vonden de laatste dag met Nicole erg jammer. Hier heb ik (Stéphanie) veel tranen gelaten. Wij zijn haar echt enorm dankbaar! Ze is een lieve zachte vrouw met het hart op de juiste plaats. Lieve Nicole, nogmaals bedankt voor je goede steun en luisterende oor, de kraamtijd was super met jou als kraamhulp. (Ik moet nog wel goed herstellen, maar dat komt goed.) Hopelijk zien we je ooit nog eens… Groetjes xxx Stéphanie, Mark en Valenzio. En natuurlijk niet te vergeten ons kleine meisje Mackenzie.”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg