Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Tara en Dayron

“Kraamverzorgster Patricia was al vroeg in het ziekenhuis om mij en de verloskundige bij te staan. Ze was een geweldige hulp bij het opvangen van de weeën. Vanaf het moment dat onze Tiago was geboren gaf Patricia goede tips. De kraamweek verliep prettig doordat Patricia en Sanne (stagiaire) alles in overleg deden. Ze gaven goede voorlichting rondom borstvoeding en persoonlijke hygiëne. Ook het herinneren aan medicatie was prettig! Als net bevallen vrouw denk je daar nog niet aan. De tips voor de nacht en bestaande apps hebben erg geholpen voor mijn zelfvertrouwen. Bedankt voor deze fijne week! Mede dankzij jullie hulp verliep mijn herstel spoedig.”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg