Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Zoon Albert

“Op 22 juni is onze zoon Albert geboren met een keizersnede. Op 24 juni zijn wij thuis gekomen en hebben onze kraamverzorgster Amy voor de eerste keer gezien. Ze is aardig en heel open en heeft ons veel geleerd. Bij onze eerste zoon Oscar (geboren in 2017) had ik een slechte ervaring bij een andere kraamorganisatie. Daarom had ik er nu minder vertrouwen in. In eerste instantie hadden we dus gekozen voor minimale zorg. Echter nadat Amy de eerste dag bij ons kwam, was dit beeld meteen weg en groeide ons vertrouwen in de kraamweek. Wij hebben meteen onze uren kraamzorg uitgebreid, ook omdat het echt nodig was. Amy heeft ons veel geholpen, vooral met de borstvoeding. Ze heeft tips en tricks geprobeerd om mij te helpen met het aanleggen. Eindelijk was het gelukt en daar ben ik super blij mee! Ze zorgde ook heel goed voor broertje Oscar die helemaal gek is op haar. Amy leerde hem hoe hij kan helpen als Albert in bad gaat. De kraamweek was helaas snel voorbij. Wij missen haar heel erg. Nogmaals bedankt, Amy. Groetjes fam. She!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg