Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Zoon Jens

“Enorm blij waren wij toen we na een week ziekenhuis naar huis mochten. Echter thuis was de badkamer nog niet klaar en stonden kraamverzorgster Linsey en leerling Amber meteen voor een aantal uitdagingen. Onze woonkamer werd door hen omgetoverd tot een fijne slaap/leefplek en zo kampeerde wij met ons nieuwe gezinnetje 5 dagen in onze woonkamer. Deze dames waren zo flexibel en spontaan dat wij hun aanwezigheid als zeer fijn hebben ervaren. Wij kunnen het iedereen aanraden om een leerling mee te laten komen. Amber is een rustig een leergierige meid die er alles aan doet om het zo prettig mogelijk voor je te maken. Dames, bedankt voor alle tips en hulp voor ons in onze kraamperiode. Groetjes Jeffrey, Jill en knuffel van Jens”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg