Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Zoon Joa

“Wat hebben wij een heerlijke week gehad met kraamverzorgster Cindy. Na een vlotte bevalling en helaas een nachtje ziekenhuis was de volgende dag Cindy daar om ons nog wat uurtjes te ondersteunen. Het voelde meteen goed vanuit onze kant. Cindy is een rustige, zachtaardige vrouw met veel kennis en humor. Dit vak is echt voor haar weggelegd. Dat zie en merk je in alles wat ze doet. Ze heeft ons heel goed verzorgd en heeft onze dochter super vermaakt zodat ik ook even een middagdutje kon doen. Een rondje wandelen met de hond was geen enkel probleem voor haar. Fay ging dan gezellig mee. Ook het huishouden werd goed bijgehouden en daar pluk ik nog steeds de vruchten van. Helaas hoort afscheid nemen er ook bij en kijken we samen terug op een mooie eerste week met een heel tevreden zoon Joa! We zijn haar dan ook erg dankbaar voor de heerlijke kraamweek. Je bent een topper! Liefs, Maarten, Dominique, Fay en Joa”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg