Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Zoontje Liam

“Op 2 februari zijn wij trotste ouders geworden van onze zoon Liam. Kraamverzorgende Sabrina heeft ons en de verloskundige ondersteund tijdens de thuisbevalling. Ondanks dat dit een korte kennismaking was zijn we heel tevreden over hoe Sabrina tijdens de bevalling heeft geholpen en de nazorg heeft geboden. De volgende dag stond kraamverzorgende Amy bij ons op de stoep die ons de eerste dagen heeft begeleid en geholpen. De tweede helft van de kraamweek heeft kraamverzorgende Karin ons ondersteund. Beide dames waren erg lief voor Liam en ons. Ook onze huisdieren kregen op zijn beurt een aai. Ondanks dat we het heel gezellig hebben gehad in onze kraamweek hebben we ook veel geleerd en is er super voor ons gezorgd. Kortom, we hebben kennis mogen maken met 3 toppers van IVT kraamzorg. Ieder met haar eigen tips en trucs waardoor we in de eerste week heel wat wijzer zijn geworden. Bedankt dames, ook namens Liam! Groetjes, Martje, Bob en Liam”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg