Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Zoon Thomas

“Op zondag 19 juli zijn wij trotse ouders geworden van een mooi klein frummeltje genaamd Thomas. Terugkijkend op een mooie bijzondere bevalling met hulp van de verloskundige en onze kraamhulp Marissa. Eenmaal weer thuis heeft Marissa ons heel liefdevol en met warmte alle ‘kneepjes van het vak’ geleerd. Elke ochtend als de bel ging stond er een vrolijke vrouw voor de deur die weer zin had in haar werkdag. Omdat zij dat uitstraalde voelde de kersverse papa en mama zich ook top! De kraamweek was fijn en is voorbij gevlogen. De laatste dag vonden wij het dan ook jammer om weer afscheid te moeten nemen. Als Thomas eens een broertje of zusje mag krijgen zouden wij Marissa graag weer zien. Groetjes Tom, Janneke en Thomas”

 

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg