Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Film versiespreekuur Jeroen Bosch Ziekenhuis

Wanneer uw kindje in een stuitligging (met het hoofdje naar boven) ligt, kunt u een verwijzing krijgen voor het versiespreekuur. Tijdens het versiespreekuur proberen een gynaecoloog en een verloskundige het kind in hoofdligging te draaien. Dit spreekuur is een samenwerking tussen de verloskundigenpraktijken en het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

De versie wordt uitgevoerd door een groep zorgverleners uit de verloskundigenpraktijk en uit het ziekenhuis. Zij hebben ervaring in het uitvoeren van versies. Het draaien gebeurt door middel van een uitwendige versie. Dit betekent dat de zorgverleners proberen door middel van uitwendige handgrepen het kindje in hoofdligging (met het hoofdje naar beneden) te draaien.

Film versiespreekuur
In de film wordt rustig uitgelegd wat een versie inhoudt en wordt stap-voor-stap uitgelegd wat er gaat gebeuren. De opnames zijn gemaakt tijdens een daadwerkelijk versie; het zijn daarom eerlijke en realistische beelden die een goed beeld geven van wat u te wachten staat.

Meer informatie kunt u vinden op de website van JBZ.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg