Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Geef een pretecho bon cadeau

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een zwangere zus, vriendin of collega? Geef de pretecho bon van IVT kraamzorg cadeau! De bon is vanaf nu verkrijgbaar in het cadeauwinkeltje voor moeder & kind.

Voor veel aanstaande ouders is de 20 weken echo namelijk het laatste moment om hun kindje nog eens te bekijken. Daarna is het nog zo’n 20 weken wachten tot de bevalling, voordat zij hun kindje weer kunnen bewonderen. Een pretecho biedt de unieke mogelijkheid om deze nieuwsgierigheid te bevredigen. Met behulp van de nieuwste technieken op het gebied van 3D en 4D echo geeft de echoscopist de ouders een unieke kijk in de wereld van hun ongeboren kindje.

Met de pretecho bon geef je de aanstaande ouders een unieke eerste kennismaking met hun kindje. De waarde van deze cadeaubon bepaal je zelf en kan worden ingeleverd bij IVT kraamzorg voor een pretecho of een geslachtsbepalende echo. De pretecho bon is verkrijgbaar in het Servicepunt voor moeder & kind van IVT.

Cadeau Pretecho Bon IVT kraamzorg

Pretecho Bon

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg