Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Alerte hond redt baby van wiegendood

In het Amerikaanse Portland krijgt een hond binnenkort wellicht een extra portie koekjes. Toen de negen weken oude baby van de familie Brousseau ’s nachts in ademnood kwam, zette hond Duke het huis op stelten om zijn baasjes te verwittigen.

Duke sprong zondachtnacht plots op het bed van zijn baasjes, waar hij oncontroleerbaar begon te schudden. ‘Duke is anders een rustige en gehoorzame hond, dus we wisten onmiddellijk dat er iets aan de hand was’, vertelt Jenna Brousseau.

Toen de Brousseaus hun huis controleerden bleek hun negen weken oude dochtertje Harper niet meer te ademen. De hulpdiensten werden opgebeld en tot grote opluchting van de ouders kon Harper gered worden. ‘Als Duke ons niet verwittigd had dan waren we gewoon gaan slapen. Hij is de perfecte hond voor ons’, aldus de Brousseaus.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg