Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Interactieve avond: Hoe wil JIJ bevallen?

In het ziekenhuis, thuis of in een wellness-omgeving bevallen? Met of zonder verdoving? En hoe willen vaders eigenlijk ‘bevallen’? Op 1 november a.s. organiseert de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) vanaf 19.30 uur een live webcast waar gediscussieerd wordt over diverse stellingen rondom het thema “Hoe wil JIJ bevallen?”.

Stel uw vraag!

Vanuit het centrale punt Utrecht worden de stellingen door deskundigen ingeleid. Vanuit deze locatie zullen korte presentaties via de webcam worden gestreamd. De discussie wordt gevoerd via moderne media als Twitter, sms en e-mail. Op deze manier kunt u deze interactieve avond ook bijwonen vanaf de bank bij u thuis. Van alle ingezonden vragen/opmerkingen maakt de organisatie een selectie die op 1 november wordt behandeld.

IVT kraamzorg discussieert mee

Meer informatie leest u op www.hoewiljijbevallen.nl. Via deze website kunt u tevens zich ook aanmelden om de interactieve avond te plaatse of thuis bij te kunnen wonen. Zowel aanstaande/ jonge ouders als professionals in de geboortezorg kunnen deelnemen aan de webcast. Ook IVT kraamzorg zal deelnemen aan de discussie. Het belooft een unieke avond te worden!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg