Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

De kraamtijd: Basisbevestigend dragen

Binnenkort word je kind geboren. Hoe je je kind draagt kan een groot verschil maken. Basisbevestigend dragen is een comfortabele manier van dragen. Zowel voor je baby, als voor jou als ouder. Je baby wordt ondersteund in het bekken en van daaruit opgetild. Je baby kan in deze houding ontspannen liggen. De rug van je baby is mooi rond, de armen en benen kunnen ontspannen hangen.

Voor jezelf als ouder biedt het een veilige manier van dragen en je hebt nog één arm en hand vrij om zelf ondersteuning te hebben, bijvoorbeeld bij het traplopen. Het basisbevestigend dragen is een van de thema’s die in onze cursus Babymassage aan bod komen. In deze E-zine lees je ook meer over deze cursus.

Wil je het basis bevestigend dragen uitgebreid en rustig zien, bekijk dan deze video van een van onze collega’s:

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg