Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Apps over zwangerschap, baby’s en alles wat daarbij hoort!

Het voordeel van apps is dat je ze altijd en overal bij de hand hebt. En door ze te personaliseren, kun je alles over je baby of zwangerschap makkelijk bijhouden. 

Baby breastfeeding tracker

Borstvoeding is hogere wiskunde. Zekers als je bulkt van de hormonen en een gigantisch slaapgebrek hebt. Want uit welke borst had hij nou als laatste gedronken? Hoe laat was dat ook alweer? En had je hem nog verschoond voordat je hem aanlegde? Met deze app houd je alles bij en dat geeft rust.

Download via:

ZwangerHap

Wat kun je nou wel en beter niet eten tijdens de zwangerschap? Met de gratis app ZwangerHap kun je simpel en snel opzoeken of je een product kunt eten. Zo niet, dan laat de app zien wat je allemaal nog wél kunt nemen.

Download via:

Aimee’s baby massage

Er is weinig zo ontspannend voor zowel moeder als kind als een babymassage. En voor een baby is het ook nog eens goed; zijn motoriek verbetert en hij wordt zich meer bewust van zijn lichaam. Je kunt natuurlijk een cursus volgen (Babymassage bij IVT), maar deze app kan uitkomst bieden als je de deur niet uit wilt/kunt om te leren hoe je je baby moet masseren. De basis-app is gratis, maar voor 1 euro heb je de uitgebreide versie met video tutorials.

Download via: App Store

Zwangerschap+

Ook weer een uitgebreide app waarmee je de ontwikkeling van je ongeboren baby kunt bijhouden. Grappig aan deze: een schopjesteller, weeën-timer, en je kunt je eigen gezondheid monitoren.

Download via:

iGrow

In deze gratis app kun je heel secuur de groei van je baby (in de breedste zin van het woord) bijhouden, en in één oogopslag zien waar hij in de curve zit. Boordevol tips over gezond eet-, beweeg- en slaapgedrag. Ook vertelt deze app je waar je samen met jouw kind in de buurt kunt spelen, wandelen of zwemmen.

Download via:

Sound Sleeper

Je mag het niet zeggen, maar baby’s zijn een beetje raar. Sommige baby’s vallen bijvoorbeeld alleen maar in slaap met het geluid van een stofzuiger of wasdroger op de achtergrond. We snappen best dat jij geen zin hebt om twintig uur per dag te stofzuigen, dus als jij zo’n exemplaar hebt dat graag in slaap valt bij het geluid van regen, onweer, een spinnende kat of oceaangolven: installeer deze app. En wie weet word je zelf ook wel relaxed van een knapperend haardvuur.

Download via:

Bron: Viva Mama, editie 04, juni/juli 2019, p. 56.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg