Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

De kraamtijd: Babymassage

Een moment voor jou en je kind.

Je kindje is geboren en je leert elkaar langzaam kennen. De cursus babymassage geeft je de gelegenheid om meer te leren over je kindje en met je kindje. Het leren masseren van de baby staat hierbij voorop.

Massage is een aangename manier om je baby beter te leren kennen. Lichaamstaal is de taal van de baby’s. Gebleken is dat baby’s masseren heerlijk vinden. Hierop inspringen geeft de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen en vertrouwen te stimuleren. Je verstevigt de band met je kind. De massage is eenvoudig te leren.

Verder leert u:

  • Tiltechnieken en dragen van u baby
  • Het aanpassen aan het tempo van je kindje
  • Lichaamstaal van de baby
  • Huil- en slaapgedrag van u baby
  • Tips bij darmkrampjes
  • Praktische tips

De cursus is voor ouders en verzorgers van baby’s vanaf 6 weken tot ongeveer 10 maanden. Ouders vinden het heerlijk om even alleen met hun baby bezig te zijn, niets te hoeven en onderling ervaringen te kunnen uitwisselen.

Ook een cursus babymassage? Aanmelden kan via deze website. Lees hier ook de ervaringen van andere ouders in ons gastenboek.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg