Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

7 maanden zwanger: Handig doe-lijstje

Geboortekaartjes

De bevalling komt steeds dichterbij. Wanneer het straks zo ver is, wilt u het natuurlijk de hele wereld laten weten. Geboortekaartjes zijn er in alle soorten en maten; een foto van uw baby voorop, een gedichtje aan de binnenzijde of een magnetisch kaartje. Laat u inspireren door voorbeelden van de drukker of op het internet. Zowel de inhoud als de vorm van het geboortekaartje zijn in de loop van de jaren veranderd.

In de maand augustus stond de facebook pagina van IVT kraamzorg in het teken van geboortekaartjes. Bekijk de artikelen binnen de themamaand ‘Hoera, een baby!’ en doe leuke ideeën op!

Adressenlijst

Maak alvast een lijst met alle adressen aan wie u straks het geboortekaartje wilt sturen. Zijn alle adressen nog actueel?

Voornaam

U heeft er vast al eerder over nagedacht, de voornaam van uw kindje. Bent u er nog niet uit? Geen probleem, u heeft (meestal) nog even de tijd. Doe inspiratie op in één van de babynamen boeken of surf eens rond op het internet.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg