Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

8 maanden zwanger: doorgeven wijzigingen

BELANGRIJK!

Wijzigingen? Geef ze tijdig door!

Eerder in de zwangerschap bent u door ons benaderd voor een intake gesprek. Wij hebben u ook gevraagd om eventuele wijzigingen in uw gegevens aan ons door te geven. Hierbij nog een herinnering hieraan.

Indien uw gegevens (bijv. adres, telefoonnummer of zorgverzekeraar) zijn veranderd na het intake gesprek, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 073-631 2342. Uiteraard kunt u wijzigingen ook doorgeven door een e-mail te sturen naar info@ivtkraamzorg.nl

Bereikbaarheid rondom de bevalling

Indien er geen veranderingen of vragen zijn, dan horen wij graag op de volgende momenten van u.

  • Bij een THUISBEVALLING (en verplaatste thuisbevalling, zelf de keuze voor ziekenhuis gemaakt): Bellen als vliezen breken of de weeën zijn begonnen (dit hoeft niet tussen 22.00 en 08.30 uur) en de tweede keer in opdracht van de verloskundige.
  • Bij een ZIEKENHUISBEVALLING: Bellen wanneer u bevallen bent (dit hoeft niet tussen 22.00 en 08.30 uur) en de tweede keer als u de ontslagpapieren heeft ontvangen.
  • Bij een EERSTE LIJNS ZIEKENHUISBEVALLING bepaalt de verloskundige wanneer er een kraamverzorgende kan komen. Het is mogelijk al vroeg in de weeën fase ondersteuning te krijgen van de kraamverzorgende van IVT. Zij zal ook na de bevalling de zorg thuis voortzetten. Voor het contact is het prettig als de kraamverzorgende al in een vroeg stadium kennismaakt met de aanstaande ouders.

Wij wensen u vast een goede bevalling en een hele fijne kraamperiode toe. Wij staan voor u klaar!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg