Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Een goede voorbereiding is… kiezen voor borstvoeding of flesvoeding

Eén van de belangrijke keuzes die je maakt tijdens de zwangerschap, is de keuze voor het geven van borstvoeding of flesvoeding. Borstvoeding is kort gezegd de beste voeding voor pasgeboren baby’s. Toch kiest niet iedereen voor borstvoeding om uiteenlopende redenen. Om een keuze te kunnen maken voor borst- of flesvoeding is het belangrijk om je goed te laten informeren.

IVT kraamzorg geeft maandelijks de cursus ‘Borstvoeding, de beste start’. In twee avonden van twee uur wordt je o.a. geïnformeerd over de werking van borstvoeding, hoe je eventuele problemen kan oplossen, welke voor- en nadelen borstvoeding heeft en hoe je borstvoeding kunt combineren met je dagelijks leven zoals je werk. Ook wanneer je twijfelt kan deze cursus veel antwoorden geven op je vragen en je helpen bij het maken van een voor jou goede keuze.

Daarnaast heeft IVT kraamzorg ook een website ontwikkeld speciaal gericht op borstvoeding. De website Advies Borstvoeding geeft informatie, tips en nieuws over borstvoeding. Tevens vind je hier de contactgegevens van onze eigen lactatiekundige. Zij is bereikbaar voor het geven van informatie, een telefonisch consult of een huisbezoek.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg