Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

4 maanden zwanger: IVT kraamzorg staat klaar!

Intake

Rond de 20e week van uw zwangerschap heeft u een intakegesprek met één van de medewerkers van IVT kraamzorg. De bevalling lijkt misschien nog ver weg, maar door de intake al vroeg te plannen kunt u zich optimaal voorbereiden én kunnen wij u beter voorzien van informatie en onze service.

Bij eerste kinderen wordt een huisbezoek aangeboden, bij volgende zwangerschappen wordt deze intake telefonisch gedaan. Tijdens het intakegesprek worden uw wensen, behoeften en verwachtingen rondom de bevalling en de kraamtijd besproken. Op deze manier biedt IVT kraamzorg op maat aan, zodat u volop kunt genieten van deze bijzondere periode. Ook zaken zoals de bereikbaarheid en uw kraamuitzet worden nog eens doorgenomen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ze uiteraard gelijk stellen.

[vimeo]http://vimeo.com/38640240[/vimeo]

 

Zwangerschapscursus? Doen!

Vanaf de vierde maand van uw zwangerschap kunt u beginnen met prenatale oefeningen zoals gymnastiek, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. IVT kraamzorg biedt verschillende zwangerschapscursussen aan: Zwangerschapsgym en -begeleiding, Zwangerschapyoga, Prettig bevallen voor 2, Fit Mama en ‘Borstvoeding, de beste start’. Iedere cursus heeft een andere insteek, maar alle cursussen begeleiden u tijdens uw zwangerschap en bereiden u voor op een prettige bevalling en kraamtijd. Wilt u een cursus volgen? Meld u dan zo vroeg mogelijk in de zwangerschap aan. Op onze website vindt u meer informatie en een aanmeldingsformulier. Sfeer proeven? Bekijk de korte videoclip over het cursusaanbod van IVT kraamzorg.

[vimeo]http://vimeo.com/38219936[/vimeo]

Nieuwsgierig? Maak een pretecho!

Vindt u het te lang duren tot aan de medische twintig weken echo? Laat dan deze maand nog een pretecho maken bij IVT kraamzorg. Wilt u weten of het een jongen of een meisje wordt? Dat kan, vanaf de 17e week van uw zwangerschap! Kijk op de website voor de afspraaktijden, het voordelige ‘Echo PretPakket’ én actuele acties!

Nieuwsgierig? Bekijk alvast de videoclip van het IVT pretechobureau.

[vimeo]http://vimeo.com/38219011[/vimeo]

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je alle informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier onze brochures "Informatie rondom de zwangerschap" en "Cursussen"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg