Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

4 maanden zwanger: IVT kraamzorg staat klaar!

Intake

Rond de 24 – 28 weken van jouw zwangerschap word je gebeld voor het maken van een afspraak voor het integraal huisbezoek. Tijdens dit bezoek wordt o.a. het verloop van de zwangerschap besproken en de bereikbaarheid rond de bevalling nogmaals doorgenomen. De intaker noteert de afspraken in jouw digitale zorgdossier. Door het huisbezoek relatief vroeg in je zwangerschap te plannen, kun jij je op je gemak voorbereiden en kunnen wij je beter voorzien van passende informatie en service. Op deze manier biedt IVT kraamzorg op maat aan, zodat jij  volop kunt genieten van deze bijzondere periode. Ook zaken zoals de bereikbaarheid en je kraamuitzet worden nog eens doorgenomen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ze uiteraard gelijk stellen.

Zwangerschapscursus? Doen!

Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kun je beginnen met prenatale oefeningen zoals gymnastiek, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. IVT kraamzorg biedt verschillende zwangerschapscursussen aan: Zwangerschapsgym en -begeleiding, Zwangerschapyoga, Prettig bevallen voor 2 en ‘Borstvoeding, de beste start’. Iedere cursus heeft een andere insteek, maar alle cursussen begeleiden je tijdens je zwangerschap en bereiden je voor op een prettige bevalling en kraamtijd. Wil je een cursus volgen? Meld je dan zo vroeg mogelijk in de zwangerschap aan. Op onze website vind je meer informatie en een aanmeldingsformulier. Sfeer proeven? Bekijk de korte videoclip over het cursusaanbod van IVT kraamzorg.

Nieuwsgierig? Maak een pretecho!

Vind je het te lang duren tot aan de medische twintig weken echo? Laat dan deze maand nog een pretecho maken bij IVT kraamzorg. Wil je weten of het een jongen of een meisje wordt? Dat kan, vanaf de 16e week van je zwangerschap! Kijk op onze website voor meer informatie, pretecho pakket én eventuele acties!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg