Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Kind & Veiligheid: Babyvoeding verwarmen

Als u flesvoeding of potjes voeding op temperatuur wilt brengen, kunt u dat in een pan met heet water, in de magnetron of met behulp van een elektrische flessenwarmer doen.
Controleer altijd de temperatuur van de voeding, voordat u uw baby te eten geeft: schud de fles na het opwarmen en druppel wat melk op de binnenkant van uw pols. Of hou bij potjes voeding even een hapje tegen uw lip.
Houd flessenwarmers met heet water buiten bereik van kinderen.

Gebruikt u een magnetron voor het verwarmen van flesvoeding of potjes, plaats dan de fles of het potje zonder dop en speen in de magnetron, omdat anders de druk te hoog kan oplopen. De noodzakelijke tijd die nodig is voor het verwarmen van babyvoeding in de magnetron kan per type nogal verschillen (afhankelijk van het vermogen van het apparaat). Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de magnetron en/of probeer het eerst eens uit. Bij het opwarmen in een magnetron kunnen er in de fles grote temperatuurverschillen zitten. Schud of roer daarom altijd de voeding goed door.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg