Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

4 maanden zwanger: Papa in spé

Het eerste contact

In de loop van de vierde maand van de zwangerschap kan de moeder de baby voelen bewegen. Als vader wilt u dit natuurlijk ook voelen. De kans is echter groot dat u nog niks voelt. Dit is heel normaal. Binnen nu en een paar weken kunt u ook de baby voelen schoppen. Vanaf deze periode kan de baby kan al wel geluiden van buitenaf horen. Met u stem kunt u dus al contact maken met uw kindje. Wanneer uw kindje straks geboren is, zal uw stem vertrouwd klinken.

Óók voor papa’s

Rond deze periode geeft uw partner zich op voor een zwangerschapscursus. Hier leert ze over haar bevalling en praat met andere zwangere vrouwen die net zo ver zijn in de zwangerschap. Vindt u het leuk om ook eens mee te gaan? Bij IVT kraamzorg zijn de partners altijd welkom bij de cursussen rondom zwangerschap en borstvoeding.

Wilt u zich met z’n tweeën voorbereiden op de bevalling? IVT kraamzorg biedt de cursus ‘Prettig bevallen voor 2‘ aan waarin veel aandacht is voor de ondersteunende rol van de partner tijdens de bevalling. Op deze manier wordt bevallen iets wat u samen doet!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg