Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

5 maanden zwanger: Papa in spé

Voel ik iets?

Jullie zijn op de helft van de zwangerschap. Verras uw partner, want deze mijlpaal mag gevierd worden! Door de ontwikkelingen en groei die jullie baby doormaakt is hij of zij steeds beter en vaker voelbaar. Leg uw hand tegen de buik aan en uw baby zal het gaan herkennen en er op af komen.

Vaders zijn welkom

De meeste zwangere vrouwen geven zich, ter voorbereiding op de bevalling, op voor een zwangerschapscursus. De kans is groot dat moeder zich voor één van de zwangerschapscursussen heeft opgegeven of dat u samen de cursus ‘Prettig bevallen voor 2‘ bijwoont. Als aanstaande vader is het niet alleen leuk, maar ook nuttig om een cursus bij te wonen. Zo kunt u uw partner straks bij de bevalling goed ondersteunen. Sowieso zijn bij IVT kraamzorg de partners altijd welkom bij de cursussen rondom zwangerschp.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg