Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

6 maanden zwanger: Papa is spé

Contact met uw hand

Als vader kunt u ook contact krijgen met het kindje door uw warme hand of wang tegen de buik aan te leggen terwijl moeder de buik uitzet tijdens het inademen. Op een gegeven moment zult u merken dat de baby tegen de warme plek aan komt te liggen. Het werkt het beste als moeder zich volledig ontspant en u het iedere dag rond een vast tijdstip probeert.

Hartslag horen

Uw baby kan geluiden buiten de baarmoeder opvangen. Hij of zij hoort uw stem en gaat deze herkennen. Andersom kunt u ook uw kindje horen. Luister via een WC-rolletje naar de hartslag van uw kindje. Plaats de uiteinde van het rolletje ongeveer 10 centimeter onder de navel. Zeker de eerste keren kan het even duren voordat u de hartslag van uw kindje heeft gevonden.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg