Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Papaaa!: Bang voor de bevalling?

Studies wijzen uit dat ongeveer 80 procent van de vaders bezorgd zijn over het verloop van de bevalling. Angst om het te laten afweten als gevolg van overgeven of flauwvallen… Deze angsten worden telkens opnieuw bevestigd in de vele films en sitcoms die vaders op die manier in beeld brengen tijdens de bevalling.

Laat je als vader hierdoor echter niet van de wijs brengen want diezelfde studies wijzen uit dat hoogstens 1 % van de vaders het uiteindelijk moeilijk hebben tijdens de bevalling. Wil je toch goed beslagen ten ijs komen en weten hoe jij je partner kunt ondersteunen tijdens de bevalling? Volg dan samen de korte cursus ‘Bevallen voor 2’. Want bevallen is iets wat je echt samen kunt doen! Echter als je echt niet tegen bloed kunt, dan is het toch beter om buiten te wachten…

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg