Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Podcasts over zwanger- en ouderschap!

Niets zo lekker als in de luttele vrije uurtjes die je hebt (of tijdens het voeden) je oortjes in te doen en een podcast te luisteren. 

The real deal

In deze podcast van online magazine Babybytes geeft therapeut en jonge moeder Tilda Timmers net bevallen moeders handvatten voor hun nieuwe leven. Wat moet je bijvoorbeeld doen als jij niet op die roze wolk zit? En waarom vliegen de zwangerschapskilo’s er bij de ene moeder af en blijven ze bij de ander hardnekkig plakken? Ook interviewt ze deskundigen.

Klik hier voor de podcast

Podnataal

In Podnataal geeft radiomaker en nieuwslezeres Simone Wijnands een inkijkje in het leven van een zwangere vrouw en vertelt ze over haar leven als jonge moeder. Heel handig en informatief voor zwangere of net bevallen vrouwen.

Klik hier voor de podcast

Ik ken iemand die

Schrijfster en columnist Nynke de Jong komt samen met haar vrienden Alex van der Hulst en Hanneke Hendrix om te praten over ouderschap. Ze interviewen ook regelmatig experts, en delen graag hun sterke ‘Ik ken iemand die…’-verhalen met elkaar en de luisteraars.

Klik hier voor de podcast

Bron: Viva Mama, editie 04, juni/juli 2019, p. 56.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg