Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Vacature HR Adviseur met aandachtsgebied Recruitment

IVT zorgt mét jou. Waar ga jij voor?

Bij IVT zijn wij oprecht geïnteresseerd in wat de klant nodig heeft. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers. Daar verwachten wij het nodige van, maar wij horen ook graag wat jóuw drijfveren en ambities zijn.

Voor onze afdeling Personeelszaken zijn wij op zoek naar een HR Adviseur met aandachtsgebied Recruitment. Wil jij bij een professionele club mensen werken die het verschil willen maken? Wil jij voldoening uit je werk halen én kunnen groeien? Heb jij een afgeronde HBO opleiding, ervaring met (E-)recruitment én affiniteit met de zorg? Ontdek dan de mogelijkheden bij IVT.

De kern van de functie

Je vindt het een uitdaging om samen met jouw collega’s de dienstverlening van Personeelszaken verder te professionaliseren. Als HR Adviseur ben je onderdeel van het HR team en jullie vervangen elkaar bij afwezigheid. Jij zorgt ervoor dat medewerkers, leidinggevenden en sollicitanten tevreden zijn, onder andere door een soepel verloop van onze in-, door- en uitstroomprocessen. Je denkt mee over verdere professionalisering van onze dienstverlening, behouden van medewerkers en je adviseert leidinggevenden binnen de Thuiszorg afdeling Hulp bij het Huishouden over verschillende HR vraagstukken. Naast jouw rol als HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende aandachtsgebieden en focuspunten: (E-)recruitment (incl. Analytics) en behouden van medewerkers.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal opleiding HBO opleiding richting HRM/Personeel en organisatie.
 • Aantoonbare ervaring met e-recruitment.
 • Innovatief en creatief in het bedenken van wervingscampagnes.
 • Enige jaren ervaring als HR-adviseur.
 • Up-to-date HR kennis en op de hoogte van HR ontwikkelingen.
 • Zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we jou?

Wij geven medewerkers de ruimte om met plezier vanuit hun hart te werken en daarin te kunnen groeien. Wij beloven onze medewerkers: IVT zorgt mét jou. En hier mag je natuurlijk ook op rekenen:

 • Zelfstandige, afwisselde baan met grote verantwoordelijkheid.
 • Uitdagend takenpakket dat beroep doet op je kwaliteiten.
 • Succesvolle en groeiende organisatie in een dynamische werkomgeving.
 • Informele en prettige werksfeer met leuke collega’s.
 • Salaris volgens CAO VVT, afhankelijk van je opleiding en ervaring tussen de €2.601,- en €3.153,- bruto (FWG 45 o.b.v. fulltime).
 • Dienstverband 28 uur per week.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

IVT is een actieve, groeiende organisatie die mensen thuis ondersteunt met passende zorg. Wij willen actief bijdragen aan levensgeluk, van kraamzorg tot thuiszorg. Wij zijn altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van onze klanten en de kracht van onze medewerkers. Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Kom alvast de sfeer eens proeven

Stuur ons een mail (uiterlijk 28 juli 2019) en vertel waar jij voor gaat. Wat vind jij belangrijk in je werk? Waarom kies jij voor de zorg? Je kunt jouw persoonlijke verhaal én vragen (én cv) voor de vacature HR Adviseur mailen naar vacature@ivt-zorg.nl t.a.v. Carola van der Plas óf vul hieronder volledig het sollicitatieformulier in. Voor vragen of meer informatie mag je ook bellen naar Personeelszaken, tel (073) 720 0641.

Ben je ook benieuwd naar onze andere vacatures?
Kijk dan hier voor een overzicht!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg