Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Vacature kraamverzorgende

Ben jij die leuke kraamverzorgende met passie voor het vak en wil je ons team compleet maken? Wil jij bij een professionele club mensen werken die het verschil willen maken? Wil jij voldoening uit je werk halen én kunnen groeien? Ontdek dan de mogelijkheden als kraamverzorgende bij IVT.

Wat ga je doen?

Als kraamverzorgende is je vak nooit hetzelfde, elke dag en elk kraamgezin is anders. Je bouwt een bijzondere band op met het gezin en bezorgt ze een onvergetelijke kraamtijd. De zorg voor moeder en kind staat voorop. Je houdt de gezondheid van beiden goed in de gaten en overlegt met de verloskundige als er iets niet goed is. Je geeft tips en adviezen over de verzorging van de baby en helpt met de borst- of flesvoeding. Je zorgt voor rust en structuur zodat het gezin in alle rust kan wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Verder verzorg je licht huishoudelijk werk, zoals stofzuigen en het schoonhouden van het sanitair. Je houdt het allemaal ‘draaiende’ zodat het kraamgezin kan genieten van hun pasgeboren kindje.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot kraamverzorgende.
 • Je bent flexibel inzetbaar en hebt een prettige en zelfstandige werkhouding.
 • Je bent inzetbaar voor volledige Kraamzorg, partusassistentie, Basiszorg en Couveuse Nazorg.
 • Je woont in het werkgebied van IVT (driehoek: ’s-Hertogenbosch, Oss, Gemert).

Wat bieden wij jou?

Wij geven medewerkers de ruimte om met plezier vanuit hun hart te werken en daarin te kunnen groeien.
Wij beloven onze medewerkers: IVT zorgt mét jou. En hier mag je natuurlijk ook op rekenen:

 • succesvolle en groeiende organisatie in een dynamische werkomgeving;
 • informele en prettige werksfeer met leuke collega’s en korte lijnen;
 • (bij-)scholingen;
 • de contracturen zijn in overleg;
 • salaris volgens CAO Geboortezorg en afhankelijk van je opleiding en ervaring tussen de € 1.871,70 en € 2.717,00 bruto o.b.v. fulltime (FWG 35);
 • eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

IVT is een actieve, groeiende organisatie die mensen thuis ondersteunt met passende zorg. Wij willen actief bijdragen aan levensgeluk, van kraamzorg tot thuiszorg. Wij zijn altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van onze klanten en de kracht van onze medewerkers. Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Interesse?

Vertel ons waar jij voor gaat. Wat vind jij belangrijk in je werk? Waarom kies jij voor de zorg? Je kunt jouw persoonlijke verhaal en cv mailen naar vacature@ivt-zorg.nl t.a.v. Jessy Brands (HR adviseur) óf vul hieronder het sollicitatieformulier volledig in. Voor meer informatie mag je ook bellen naar Carola van der Plas (HR adviseur), tel. (073) 720 0641.

*Wij vragen een verklaring omtrent gedrag aan.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg