Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Je baby veilig in de zon

Het is mooi weer, dus je gaat lekker naar het strand of naar het park met je kleintje! Neem naast de dagelijkse spullen voor je baby ook nog wat extra dingen mee, zodat jullie samen veilig kunnen genieten van de zon.

In de schaduw

De zon geeft een sterke straling af, waar je kleintje nog niet goed tegen kan. Plaats daarom altijd een parasol boven de speelplek, zodat hij/zij het grootste gedeelte van de tijd in de schaduw zit. Ga je voor een (strand)wandeling? Zet dan altijd een petje of hoedje op, zodat in ieder geval het hoofdje beschermd wordt voor de sterke zonnestralen.

Smeren, smeren, smeren

Regelmatig smeren met een hoge factor zonnebrandcrème (bijv. factor 50) is essentieel. Ook in de schaduw kan je kindje verbranden! Tip: ben je op het strand? Zorg ervoor dat je handen zandvrij zijn wanneer jij je kleintje insmeert, anders lijkt het meer op scrubben…

Mini-tentjes

Speciaal voor de allerkleinsten bestaan er Travel-cots. Dit zijn en soort mini-tentjes waar je baby in de schaduw kan liggen en geen last heeft van muggen. Je kunt ze makkelijk meenemen naar het strand, het park of naar het zwembad.

Ga tot slot niet gelijk een hele dag naar het strand of het park, maar probeer eerst een uurtje of 2/3 om te kijken hoe het gaat, niet alleen voor je baby. Dat werkt prettig voor je baby maar ook voor jezelf!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg