Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Zwanger worden: Kinderwens spreekuur

Wat is het?

De kinderwensspreekuren worden gegeven door verloskundigen en huisartsen. Zij geven informatie over gezond zwanger worden en een gezonde zwangerschap. Ze vertellen je bijvoorbeeld dat je voorafgaand en aan het begin van je zwangerschap foliumzuur moet gebruiken en dat je beter niet kunt roken. Maar ook wordt gekeken of je baby risico loopt door erfelijke ziektes. En soms is het beter als een arts in het ziekenhuis je begeleidt. Dan word je doorverwezen. Want het gaat om de gezondheid van jou en je baby.

Voor wie?

Iedereen met een kinderwens kan naar de kinderwensspreekuren. Dus al voordat je zwanger bent, kun je hier met je vragen naartoe. Vergeet niet dat het ook voor de aanstaande vader belangrijk is om gezond te leven.
Maak dus samen een afspraak!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg