Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Zwangerschapskwaaltjes: Moe, moe en… moe

Moe, moe en nog eens moe. De meeste zwangere vrouwen hebben in de eerste vier maanden van de zwangerschap en de laatste weken voor de bevalling last van vermoeidheidsklachten.

Oorzaak

De oorzaak ligt bij de hormonale veranderingen in het lichaam (HCG hormoon). De groei en ontwikkeling van je baby kost je lichaam veel energie.

Hoe word je fitter?

De beste remedie is toegeven aan de vermoeidheid en (indien mogelijk natuurlijk) en wat meer rust te nemen. Is er sprake van extreme vermoeidheid dan is het raadzaam om je ijzergehalte in het bloed te laten testen. Mogelijk kun je last hebben van bloedarmoede. Neem hiervoor contact op met je verloskundige.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg